Mahalnya Servis Crew Viral Ni, Tak Mampu Saya. #VIRALRAYA

 

Setiap hari hampir berpuluh whatsapp masuk. Ramai yang berminat nak langgan servis Crew Viral, tapi tak ramai yang mampu.

Kadang ada yang minta diskaun. Maaflah, admin tak boleh sesuka hati tanpa arahan dari bos. Tapi tahun ni Crew Viral berbesar hati nak war-war kan kempen #VIRALRAYA.

Kami faham, dah nak raya masing-masing nak all out tapi masih tak tahu funnel marketing yang sesuai. Sebab tu CV berbesar hati nak jalankan kempen #VIRALRAYA khas untuk 100 orang terawal sahaja dengan diskaun sebanyak 50% dari harge asal.

Dengan penjimatan sebanyak 499 ringget, iklan kalian akan disebarkan ke lebih 100 group, 5000 share, sepanjang 5 minggu berturut tanpa henti. Wow! Bayangkan berapa ratus ribu orang akan nampak apa kalian jual.

Promo #VIRALRAYA ini hanya berjalan selama 7 hari dari tarikh 16hb. April hingga 22hb. April. Sebaik sahaja cukup 100 orang kami akan close.

Tempat adalah terhad untuk elakkan kami kerugian.

First Come First Serve.

Jika kalian dah bersedia nak huru-harakan kedai online kalian dengan beratus ribu reached, boleh KLIK DI SINI ! ! !

Nota Panduan Bisnes Online di Facebook !

 

Usahawan Hebat Menggunakan Channel dan Tools Yang Hebat

 

 Anda tahu tak ? 

Dari sejumlah 24.5 juta pelayar internet di Malaysia, 97.3% adalah pengguna Facebook.

(sumber : iamk.com.my)

Persoalannya, berapa ramai yang dah tahu kewujudan bisnes anda?

Dah online kan bisnes anda dengan cara yang betul

 Masalah kebanyakan usahawan hari ini adalah : 

  •  
Ada tools hebat, tapi tidak tahu cara guna dengan betul – TIDAK EFEKTIF
  •  
Masuk channel trafik tinggi, tapi tidak tahu strategi promosi yang berkesan – KURANG VIEWER

 

Anda terperangkap dalam dilema di atas? Baca berikutnya di sini…